У Луценка завели кримінальну справу щодо земельних афер КМДА на 100 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Луценка завели кримінальну справу щодо земельних афер КМДА на 100 млн гривень

Казна та Політика
140
Головне слідче управління МВС України порушило кримінальну справу відносно посадових осіб ГУ земельних ресурсів КМДА за фактом незаконного рішення щодо виділення земельної ділянки вартістю більше 100 млн грн. Про це повідомили в прес-службі ГУБОЗ МВС України.
Як установили оперативники ГУБОЗ, на підставі сфальсифікованого технічного звіту в державний земельний кадастр була внесена інформація щодо користувача земельної ділянки в Києві загальною площею 11, 2 га. Ця земля (ринкова вартість більше 100 млн. грн.) в 2006 році була безпідставно зареєстрована за одним з ТОВ.
Крім двох районних керівників з питань землевпорядкування свій підпис на сфальсифікованих документах поставив і керівник Головного управління земельних ресурсів мерії. Саме він підписав схему меж земельної ділянки для її оренди нібито для оздоровчого комплексу. Згоду на розробку документації із землевпорядкування дав особисто мер Києва 11 квітня 2007 року.
Правоохоронці вважають це рішення незаконним, "оскільки ніякого оздоровчого комплексу на даній землі не існує". Як відзначили в прес-службі, протягом майже 12 років (з 1995 по 2007 р.) орендна плата за користування цією земельною ділянкою не платилася.
Нагадаємо, 3 квітня цього року Черновецький звільнив від виконання обов'язків начальника Головного управління земельних ресурсів, свого заступника Анатолія Муховикова, задовольнивши його заяву про звільнення за власним бажанням.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас