"ВАБанк" продовжує виплати компенсацій потерпілим від нацистських переслідувань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ВАБанк" продовжує виплати компенсацій потерпілим від нацистських переслідувань

Фондовий ринок
85
18 липня 2002 року Всеукраїнський Акціонерний Банк почав чергову виплату компенсацій громадянам України, що пострадали від нацистських переслідувань у роки Другої світової війни. Це вже 7-ий транш коштів Федерального фонду Німеччини "Пам'ять, відповідальність і майбутнє", обсяг якого 972,5 тис. ЄВРО. У результаті - 990 громадян згаданої категорії одержать компенсації.
ВАБанк обслуговує одержувачів компенсацій у м.Києві, у м.Львові, у м.Миколаєві і Миколаївській області, у м.Одесі й Одеській області.
Для одержувачів компенсаційних виплат у банку діє внесок "Компенсаційний" з підвищеними процентними ставками і пільговими умовами в гривні, доларах США і ЄВРО. За бажанням, одержувачі компенсаційних виплат можуть розмістити отримані кошти на поточних чи будь-яких інших депозитних рахунках з різноманітними, вигідними для клієнта умовами.
Довідка:
Вабанк був затверджений уповноваженим банком по виплаті компенсацій Постановою Кабінету Міністрів України № 1403 від 7 вересня 2000 року. З початку компенсаційних виплат (із серпня 2001 року) Вабанком виплачено 4487 компенсацій на суму 7 329,6 тис. ЄВРО.
За матеріалами:
ВіЕйБі Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас