МВФ: Грошова політика країн G7 повинна бути направлена на досягнення середньострокової цінової стабільності, - — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ: Грошова політика країн G7 повинна бути направлена на досягнення середньострокової цінової стабільності, -

Валюта
171
Нестабільність на світовому фінансовому ринку з осені минулого року зросла, тому кредитно-грошова політика країн G7 повинна бути направлена на досягнення середньострокової цінової стабільності.
Про це говориться в поширеному у Вашингтоні комюніке Міжнародного валютного і фінансового комітету - керівної ради Міжнародного Валютного Фонду (МВФ). "У розвинених економіках кредитно-грошова політика повинна бути направлена на досягнення середньострокової цінової стабільності, зберігаючи гнучкість в умовах ще гострішого і тривалішого економічного спаду", - наголошується в документі. У комюніке комітету також підкреслюється, що ефективним інструментом для подолання кризи може стати і податково-бюджетна політика.
Нагадаємо, що 12-13 квітня ц.р. у Вашингтоні в рамках традиційних Весняних зустрічей Міжнародного валютного фонду і Усесвітнього банку (Spring Meetings) проходять засідання міністрів фінансів і глав Центробанків країн G7.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас