Білорусія спростить в'їзд для туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Білорусія спростить в'їзд для туристів

164
МЗС Білорусії спростило порядок оформлення однократних і дворазових віз на в'їзд у країну в туристичних цілях, повідомили в прес-службі білоруського зовнішньополітичного відомства.
"Зокрема, скасована необхідність надання іноземним громадянином оригіналу туристичного ваучера в білоруську установу", - уточнили в МЗС.
Білоруські візи іноземним громадянам та особам без громадянства оформлюються за клопотанням білоруської туристичної фірми, санаторно-курортної або оздоровчої організації, громадянина республіки, що має право надавати послуги в сфері агроекотуризму. В окремих випадках візи оформлюються за рішенням консульської посадової особи.
Як підставу для розгляду запиту на одержання візи громадянами держав Європейського союзу, США, Канади, Японії та низки інших країн може бути прийнята копія документа, що є підставою для видачі візи.
У МЗС Білорусії пояснили, що дворазова віза видається за наявності в клопотанні на видачу візи обґрунтування необхідності дворазового в'їзду іноземця, зокрема, відвідування суміжної держави під час поїздки, підтверджене наявністю візи, квитків, відповідним чином складена програма тура, повідомляють "Подробиці".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас