Кияни зможуть знайти метро на звук — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни зможуть знайти метро на звук

177
До кінця травня всі входи в станції метрополітену в Києві обладнають звуковими орієнтирами, які будуть сприяти орієнтуванню людей із проблемами зору.
Як повідомляється на офіційному веб-порталі КП "Київський метрополітен", у першому кварталі цього року 16 звукових орієнтирів уже були встановлені на деяких станціях метрополітену: "Дарниця" (обидва виходи), "Хрещатик", "Театральна", "Майдан Незалежності", "Площа Льва Толстого", "Золоті ворота", "Палац спорту", "Академмістечко", "Либідська" і "Кловська".
Для обладнання всіх входів у станції метрополітену всього будуть придбані 76 спеціальних приладів.
Як інформує Київський метрополітен, його фахівцями розроблена проектна документація на розміщення мультимедійних рекламних дисплеїв, аналогічних тим, які вже встановлені на Сирецько-Печерській лінії на перегоні між станціями "Лук’янівська" і "Золоті ворота", між станціями "Печерська" і "Дружби народів".
КП "Київський метрополітен" укладений договір на установку аналогічних дисплеїв на перегонах між станціями "Театральна" і "Хрещатик", "Республіканський стадіон" і "Площа Льва Толстого", "Майдан Незалежності" і "Площа Льва Толстого".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас