Зірки оголосили ціни на своїх малюків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зірки оголосили ціни на своїх малюків

240
ЗМІ готові платити мільйони за ексклюзивні фотографії дітей зірок шоу-бізнесу. Причому, чим крупніша зірка, тим "дорожча" дитина.
Найдорожчою подібною угодою є угода, що підписали Бред Пітт та Анжеліна Джолі з журналом People. Американське видання готове заплатити за фотосесію близнюків Піта-Джолі 10 млн доларів. За фотографії своєї дочки Шило актори одержали від журналів People і Hello по 4-5 млн доларів.
"Важко уявити кого-небудь, хто зміг би заробити на цьому більше, ніж "Бранжеліна", - говорить редактор великої нью-йоркської газети. - Сьогодні це стає великим бізнесом, а багато зірок сприймають це як гру. Дивно, наскільки вони стали витонченими в цьому питанні. Права на проведення фотосесії продаються задовго до того, як мати приїжджає в лікарню. Протягом усього часу навколо неї перебуває безліч сек’юріті, завдяки яким зробити фото незаконно не можливо".
Дженніфер Лопес і Марк Ентоні, які недавно стали батьками двох чарівних близнюків, за право на ексклюзивну фотосесію Макса та Еммі запросили не менше 6 млн доларів, які виклав усе той же журнал Рeople. Такі гроші окупаються: випуск журналу, де радісна пара тримає на руках малят у своєму величезному маєтку на Лонг Айленді, розійшовся тиражем 3 млн копій.
Серед зірок, які зволіли заробити на власних дітях, значиться також світська левиця Ніколь Річі, що одержала за фотографії своєї дочки Харлоу мільйон доларів, і Крістіна Агілера, що стала в лютому багатшою на 1,5 млн доларів, продавши журналу фотографію свого тільки що народженого сина Макса. Як відомо, співачка хотіла одержати за унікальні фотографії набагато більше і залишилася не дуже задоволена гонораром.
У світі шоу-бізнесу народжувати стало прибутковою справою. Але є й ті, хто вважає це аморальним.
Приміром, Халлі Беррі від вигідної пропозиції продати знімки майбутньої дитини відмовилася, а героїня серіалу "Секс у великому місті" Сара Джессіка Паркер свого сина Джеймса, що народився в 2002 році, зовсім безкоштовно продемонструвала сотні папарацци, що зібралися біля входу в пологовий будинок.
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас