"Газ України" уклав з найбільшими підприємствами договори на постачання газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газ України" уклав з найбільшими підприємствами договори на постачання газу

Енергетика
180
"Газ України", дочірня компанія НАК "Нафтогаз України", уклав договори на поставку природного газу майже 90 найбільшим промисловим підприємствам країни, повідомив прес-центр державного холдингу в п'ятницю.
Серед споживачів, що уклали з "Газом України" договори на постачання природного газу з ресурсів НАК "Нафтогаз України", - ВАТ "Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат", ВАТ "Південний гірничо-збагачувальний комбінат", ВАТ "Азовсталь", ВАТ "Єнакіївський металургійний завод", ВАТ "Макіївський металургійний комбінат", ТОВ "Миколаївський глиноземний завод".
Договори з "дочкою" "Нафтогазу України" підписали також ЗАТ "Сіверськодонецьке об'єднання "Азот", черкаське ВАТ "Азот", ВАТ "Балцем", ВАТ "Подільський цемент", ВАТ "Донцемент", ВАТ "Кривий Ріг Цемент", ВАТ "Волинь-цемент", ВАТ "Миколаївцемент" і ТОВ "Кнауф Гіпс Донбас".
Крім того, "Газ України" уклав договори із ЗАТ "ЛИНИК", ВАТ "Дніпрошина", ЗАТ "Новокраматорський машинобудівний завод" і ЗАТ "ПО "КОНТІ".
Інші промислові споживачі в цей час відпрацьовують запропоновані дочірньою компанією держхолдинга проекти договорів на постачання природного газу, відзначається в прес-релізі.
"Нафтогаз України", як уточнив прес-центр, відповідно до розрахункового балансу надходження і розподілу природного газу, підтвердив планові ресурси для промислових споживачів на квітень 2008 року через "Газ України". "Газ України", у свою чергу, передав інформацію про підприємства та оплачені ними обсяги природного газу в об'єднане диспетчерське управління компанії "Укртрансгаз", що експлуатує систему магістральних газопроводів і підземних сховищ газу.
Природний газ більшості підприємств України з 2006 року поставляло ЗАТ "УкрГаз-Енерго", спільне підприємство "Нафтогазу України" і RosUkrEnergo AG (Швейцарія).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас