Держбюджет "підрихтують" до кінця місяця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держбюджет "підрихтують" до кінця місяця

Казна та Політика
125
Проект змін у Держбюджет на 2008 рік і проект програми соціально-економічного розвитку країни будуть подані в парламент до кінця місяця.
Відповідний лист одержав Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк від Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це голова парламенту заявив сьогодні під час пленарного засідання.
"Ми обов'язково затвердимо програму діяльності уряду як політичний документ. Ми просимо внести на розгляд Верховної Ради Державну програму соціально-економічного розвитку і зміни в Закон про Державний бюджет, і ми їх одночасно за один пленарний день розглянемо", - сказав А.Яценюк.
Також А.Яценюк попросив Прем'єр-міністра про те, щоб урядові законопроекти представляла перша особа. "Тобто, Міністр як член Кабінету Міністрів", - сказав він.
Голова парламенту також відзначив, що якщо парламентаріїв будуть запрошувати на засідання Кабінетів Міністрів, вони із задоволенням будуть приходити в тім складі, що визначить уряд.
Раніше Кабінет Міністрів подав у Верховну Раду України законопроект про внесення змін у Держбюджет.
Нагадаємо також, що Партія регіонів наполягала на тому, щоб на поточному тижні парламент розглянув зміни в Державний бюджет України на 2008 рік.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас