П’ятницький: Україна повністю готова до вступу до СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

П’ятницький: Україна повністю готова до вступу до СОТ

Казна та Політика
218
Україна повністю готова до вступу до Світової організації торгівлі, заявив заступник міністра економіки Валерій П’ятницький.
"Ми приєднуємося до цієї організації з повним розумінням того, як будемо надалі працювати", - сказав він, виступаючи в четвер у парламенті під час розгляду питання про ратифікацію протоколу про вступ України до СОТ.
П’ятницький підкреслив, що Україна вступає до СОТ на тих же умовах, що й країни, що вступили в цю організацію останнім часом.
"У нас високо розвинене законодавство відносно застосування захисних заходів, і відносно демпінгового імпорту, і відносно субсидованого імпорту", - відзначив заступник міністра.
За його словами, на сьогоднішній день передбачено, що Україна в рамках вступу до СОТ може застосовувати своє власне законодавство, "тому що в нас високо розвинена система".
"Я вважаю, що ми цілком підготовлені до вступу до СОТ, а ті закони, які повинні бути прийняті, - це косметичні закони, що вводять норми, викликані вимогами часу", - відзначив П’ятницький.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас