Укрсоцбанк" запустив нову послугу для юридичних осіб – допомога у встановленні контактів із закордонними партнерами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрсоцбанк" запустив нову послугу для юридичних осіб – допомога у встановленні контактів із закордонними партнерами

Фондовий ринок
108
Останнім часом спостерігається зростаючий інтерес до «Укрсоцбанку» не тільки як до могутнього фінансового інституту, але і як до надійного партнера у встановленні ділових контактів між українськими і закордонними підприємцями. Це логічна й очікувана реакція на те, що банк позиціонує себе на українському ринку товарів і послуг як фінансовий інтегратор, що зв'язує інтереси виробників, торговців і покупців у єдине ціле.
У рамках розвитку ділового співробітництва і взаємовигідних відносин з посольствами країн-торгових партнерів України, АКБ «Укрсоцбанк» запустив нову послугу для юридичних осіб – допомога у встановленні ділових контактів зацікавлених іноземних компаній з українськими фірмами. Профіль діяльності потенційних іноземних партнерів – найрізноманітніший.
У розділі «Послуги» відкрита нова рубрика «Міжнародна діяльність», у який будуть розміщатися комерційні пропозиції іноземних фірм і інформація для контактів з ними. Рубрика відкривається списком комерційних пропозицій компаній Угорщині.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас