До Євро-2012 запустять швидкісні поїзди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До Євро-2012 запустять швидкісні поїзди

217
Укрзалізниця вважає пріоритетним завданням ввести на окремих напрямках швидкісний рух пасажирських поїздів до 200 км/г при підготовці до Євро-2012.
Про такі затверджені основні напрямки підготовки залізничного транспорту України до перевезень у період проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повідомляє прес-служба уряду.
Швидкісним рухом планується з'єднати Київ з тими містами, де будуть проходити футбольні матчі. Спочатку передбачено обладнати швидкісні напрямки Київ-Полтава, Київ-Донецьк і Київ-Дніпропетровськ.
Після чого буде організований швидкісний напрямок до Львова, Одеси та Харкова. Для реалізації проекту по основних напрямках передбачений поділ пасажирського та вантажного руху.
Для впровадження швидкісного руху буде придбаний спеціальний пасажирський поїзд - поїзд із примусовим нахилом кузова.
Ще одним напрямком підготовки до проведення Євро-2012 є поділ пасажиропотоку далекого та приміського сполучення на вокзалах у всіх містах, де відбудуться матчі чемпіонату з футболу.
Для цього будуть побудовані приміські вокзали у Львові, Дніпропетровську і Донецьку. У місті Києві буде завершено будівництво залізничного вокзалу ст. Дарниця і будівництво залізнично-автомобільного мостового переходу через ріку Дніпро.
Також, для поліпшення обслуговування пасажирів залізниці України планують впровадити систему бронювання і продажу залізничних квитків через мережу Internet.
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас