50 млн турків не знають, що таке інтернет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

50 млн турків не знають, що таке інтернет

163
Уперше жителі Туреччини довідалися, що таке Всесвітня мережа, 12 квітня 1993 року, коли була відкрита перша лінія комп'ютерного зв'язку між Вашингтоном та Анкарою. І, незважаючи на те, що з тих пір минуло вже багато часу, як показує останнє дослідження, лише 20 мільйонів турків є на даний момент користувачами інтернету.
Також під час дослідження було встановлено, що 47 мільйонів жителів країни взагалі ніколи не користувалися комп'ютером, і ще половина з них навіть не мають уявлення, що таке інтернет.
Необхідно відзначити, що в Туреччині найдорожчі тарифи за користування інтернетом серед країн-членів Організації економічного розвитку (OECD) - 97 доларів за один мегабіт швидкісного зв'язку - це в 30 разів вище, ніж у Японії і Франції.
Газета Джумхурієт також пише, що хоча Туреччина не входить до числа 15 країн, де інтернет заборонений, але є однією з держав, де він найчастіше піддається цензурі.
Відзначимо, що провідні американські експерти виступили із заявою про те, що до 2011 року в інтернеті можуть виникнути пробки, такі ж, як зараз існують на дорогах.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас