Пограбував банк, щоб погасити кредити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пограбував банк, щоб погасити кредити

Кримінал
465
Дніпропетровська міліція затримала 20-річного безробітного жителя Полтавської області, його підозрюють у тому, що 4 квітня він скоїв розбійний напад на відділення "Укрпромбанку". Погрожуючи касирові зброєю, приїжджий зажадав рівно десять тисяч гривень.
Після декількох хвилин спілкування із грабіжником, начальник відділення виніс необхідну суму, з якою непрошений гість благополучно зник. У відділенні банку була відсутня охорона та система відеоспостереження.
До моменту затримки зловмисник встиг витратити тільки 100 грн. на квиток додому і харчування. Як він потім пояснив міліції, грабувати банк подався і вимагав саме таку суму, щоб погасити кредити. У нього вилучили 9900 грн., пневматичний пістолет, газовий балон "Терен 4М", а також одяг, у який він був одягнений під час виконання злочину.
Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.
За словами затриманого, він готував набіг разом зі своїм знайомим два дні. Спочатку планували відправитися в Одесу. Потім вирішили "відвідати" банк ближче. Вибрали відділення Укрпромбанку в Дніпропетровську, місце багатолюдне, ховатися легше. Правда, спільник в останній момент одумався і від ризикованого вчинку відмовився.
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас