Індійські мільярдери купили найстаршого лондонського брокера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індійські мільярдери купили найстаршого лондонського брокера

209
Найстаршу брокерську контору лондонського Сіті, Hichens, Harrison & Co, купили два брати-мільярдери з Індії, повідомляє Daily Telegraph.
Компанію, якій більше 200 років, купила за 55 млн. фунтів стерлінгів фірма фінансових послуг Religare Enterprises з Делі, яку контролюють Малвіндер і Шівіндер Сінгхи.
Сінгхи, яким за 30, займають 28-е місце в списку 40 найбагатших індійців, що публікується журналом Forbes. Їхні статки оцінюються в $2,25 млрд.
Вони контролюють фармацевтичну компанію Ranbaxy, засновану їхнім дідом, а Малвіндер є її генеральним директором.
Religare і Hichens майже два місяці вели переговори про ціну. У п'ятницю Religare заявила, що має намір отримати вигоду із прагнення, що підсилюється, індійської компаній інвестувати за кордоном.
"Придбання дасть Religare можливість обслуговувати потреби індійських корпорацій через широкі глобальні мережі і забезпечувати дрібній і середній індійській компаніям необхідний їм доступ до капіталу", - говориться в її офіційній заяві.
Religare уже одержала підтримку акціонерів, що представляють 58% Hichens, включаючи керівництво, якому належить 13% брокерської фірми. Щоб завершити угоду, їй потрібна підтримка 90% акціонерів
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас