У США збанкрутувала третя за тиждень авіакомпанія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США збанкрутувала третя за тиждень авіакомпанія

648
Американська авіакомпанія низькобюджетних перевезень Skybus Airlines припиняє свою діяльність у суботу і планує подати заяву про банкрутство, повідомляє агентство AP.
Представник компанії Боб Тененбаум заявив, що менеджменту не вдалося впоратися зі зростаючими цінами на паливо на тлі загального економічного занепаду в США.
"Ми надзвичайно шкодуємо про ухвалене рішення і про той ефект, що воно зробить на наших співробітників, їхні сім'ї, наших клієнтів і партнерів", - заявив в офіційному повідомленні генеральний директор компанії Майкл Ходж.
За словами представника Skybus Airlines, літаки компанії здійснювали 74 рейси на день в 15 міст на території Сполучених Штатів. У штаті авіакомпанії були зайняті 450 співробітників.
Як відзначає агентство, компанія, що почала свою діяльність у травні 2007 року, періодично стикалася із проблемами через неполадки літаків і високі ціни на паливо, що приводили до скасування рейсів.
У зв'язку зі збільшенням цін на паливо на цьому тижні про банкрутство і припинення діяльності заявили ще дві американські авіакомпанії - ATA та Aloha Airlines.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас