Ющенко звільнив послів України в Росії та Німеччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко звільнив послів України в Росії та Німеччині

129
Президент України Віктор Ющенко підписав указ про звільнення Олега Дьоміна з посади надзвичайного і повноважного посла України в Російській Федерації. Текст відповідного указу опублікований на офіційному сайті глави держави.
Дьомін обіймав посаду посла України в РФ з 21 березня 2006 р.
Дьомін - уродженець Тульської області, випускник Харківського інституту радіоелектроніки і Вищої партійної школи при ЦК Компартії України. Працював секретарем харківського міськкому комсомолу, потім - віце-президентом Українсько-Сибірської інвестиційної корпорації "Укрсибінкор". З травня 1994 р. по липень 1996 р. був заступником голови Верховної Ради, а з липня 1996 р. по жовтень 2000 р. керував Харківською обласною державною адміністрацією. Потім працював першим заступником голови адміністрації президента України.
Також сьогодні Ющенко підписав указ про звільнення Ігоря Долгова з посади надзвичайного і повноважного посла України у Федеральній Республіці Німеччина.
ІДолгов був призначений на цю посаду 9 грудня 2005 р. До цього він працював заступником міністра закордонних справ України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас