У Києві викрали мільйон із джипа: власники відкрили вогонь — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві викрали мільйон із джипа: власники відкрили вогонь

Кримінал
2074
Жителі і гості столиці, які вчора вранці перебували в районі залізничного вокзалу, могли побачити справжній бойовик, причому вживу, пише газета "Сьогодні". Близько половини дев'ятої ранку до джипу "Тойота Ленд Крузер", що стояв біля невеликого кафе, підбігли п'ятеро чоловіків.
Вони вибили заднє скло авто і, не звертаючи уваги на чоловіка, що сидів за кермом, витягли відтіля сумку. У ній був мільйон (гривень або доларів - поки неясно). Водій позашляховика і двоє його пасажирів, які прогулювалися неподалік, вихопили зброю і почали стріляти по грабіжниках, однак потрапити в них не вдалося. Злодії зникли на чорному "Мерседесі".
Як повідомили в ЦВС ГУ МВС Києва, жертвами пограбування стали комерсанти, що займаються продажем карток поповнення рахунку для мобільних телефонів, причому великі оптовики.
Викрадена сума поки точно не встановлена. На місці події знайшли гільзи від пістолета "Форт", що стріляє гумовими кулями. Продавці магазинчика, біля якого стояв позашляховик, розповіли журналістам, що почули постріли і, злякавшись, закрилися в магазині.
Вважають, що, швидше за все, всі учасники були "не місцеві" - у районі вокзалу вже років п'ять все тихо. У торговому центрі говорять, що чутки про крадіжку з авто великої суми поширилися швидко. Міліції вдалося скласти фоторобот одного із грабіжників - інші були менш примітні.
За даними ЦВС, це був чоловік років 35, кремезний, середньої повноти, із квадратним червонуватим обличчям. Одягнений він був у синю джинсову куртку і такі ж штани. Проти нього і його спільників порушили кримінальну справу за розбій.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас