Подія на ринку CRM: об'єднання ІНТАЛЕВ і WinPeak International — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Подія на ринку CRM: об'єднання ІНТАЛЕВ і WinPeak International

459
Група компаній "ІНТАЛЕВ" і компанія "WinPeak International" оголосили про початок стратегічного партнерства - спільної діяльності в сфері управління взаєминами із клієнтами (CRM). Об'єднавшись із "WinPeak International" компанія "ІНТАЛЕВ" планує стати активним гравцем на ринку CRM за рахунок розширення спектра пропонованих послуг і рішень, які будуть створюватися на основі великої практики "WinPeak International" в сфері CRM.
Кожна з компаній є одним з лідерів на ринках CRM й BPM-рішень у Росії. За даними аналітичного центру DSS Consulting, компанія "ІНТАЛЕВ" займає перший рядок у рейтингу впроваджень російських компаній, що пропонують програмні рішення класу Business Performance Management. А також, відповідно до рейтингового агентства "Експерт РА", входить в Top-10 компаній Росії з надання послуг в сфері фінансового управління докладніше. "WinPeak International" входить у трійку лідерів ринку CRM за загальною кількістю впроваджень, за опублікованими в 2007 році звітами DSS Consulting. CRM-система "WinPeak CRM" в 2007 році визнана лідером у номінації "Кращі CRM системи року", розроблені в Росії і країнах СНД.
Стратегічний альянс припускає об'єднання капіталів двох компаній, однак кожна з них продовжить свою діяльність на ринку. Як пріоритетні напрямки розвитку "ІНТАЛЕВ" на ринку CRM розглядаються сегменти середніх і великих компаній з таких галузей як торгівля, страхування, банки, нерухомість і девелопмент. Компанія "WinPeak International" продовжить розробку і просування власних рішень для сегмента малих і середніх компаній.
На основі накопичених методологічних і технічних розробок у кожної з компаній планується створення нових комплексних рішень. "ІНТАЛЕВ" у сегменті великих і середніх підприємств буде пропонувати розширений комплекс консалтингових послуг в сфері побудови і реалізації клієнт-орієнтованих стратегій компаній, включаючи створення системи керування взаєминами із клієнтами, системи керування маркетингом і продажами. А також вбудовування CRM у спільну систему керування підприємством. Поряд із цим комплексна пропозиція "ІНТАЛЕВ" буде включати послуги з бізнес-навчання в сфері CRM : семінари та курси підвищення кваліфікації. Також планується створення практик по сторонніх CRM-рішеннях для їхньої пропозиції в сегменті великих компаній.
Генеральний директор ГК "ІНТАЛЕВ" Олексій Федосєєв відзначає: "CRM , клієнт-орієнтована стратегія поряд з керуванням фінансами і процесами на сьогодні стає невід'ємною частиною управління бізнесом. Ми хочемо зайняти провідні позиції по всіх цих напрямках у Росії і СНД, включаючи напрямок CRM. Для цього ми збираємося використовувати весь практичний досвід компанії "WinPeak International" у цій сфері, інтегрувавши його в наші послуги з постановки комплексної системи керування підприємством".
"Наші компанії з різних сторін рухалися до однієї мети: підвищення ефективності бізнесу клієнтів за рахунок реалізації клієнт-орієнтованої стратегії. Тепер з'явилася можливість об'єднати два унікальні досвіди в рамках нової компанії. Партнерство з "ІНТАЛЕВ" дозволить пропонувати послуги на якісно іншому рівні, забезпечити повне охоплення всього спектра CRM від питань стратегії компанії до впровадження програмного забезпечення. Велика філіальна мережа групи компаній "ІНТАЛЕВ" дозволить клієнтам одержувати послуги на місці з перших рук", - підкреслює Альмір Марданов, генеральний директор компанії "Winpeak International".
Директор "ІНТАЛЕВ Україна" Борис Старинський: "Для клієнтів "ІНТАЛЕВ" в Україні це означає, що на додачу до нашої лінійки послуг ми зможемо запропонувати CRM-рішення, що зарекомендувало себе як у СНД, так і на західному ринку. Уже сьогодні в київському представництві відкривається відділ, що буде відповідати за реалізацію проектів по CRM. Не залежно від того, що захоче клієнт: тільки впровадження СRM-системи чи придбання програмного рішення WinPeak разом з іншими управлінськими продуктами від "ІНТАЛЕВ", наша компанія скрізь буде застосовувати свій технологічний підхід, що дозволить клієнтові одержувати результат у фіксовані терміни з високою якістю".
Інформація про компанії:
Компанія "Winpeak International" - російський розроблювач рішень для управління взаєминами із клієнтами. Починаючи з 2000 року, однією з перших у Росії, компанія розробляє і впроваджує систему WinPeak CRM/CallCenter і галузеві рішення на її основі.
В основу розробок компанії закладений досвід роботи її співробітників на європейському ринку CRM. Впровадження CRM -системи і підтримка користувачів здійснюється через офіси компанії, розташовані в Москві, Уфі, Леонберзі (Німеччина).
WinPeak International розробляє як "коробкові" рішення для підприємств малого бізнесу, так і рішення, що налаштовуються, для великих, територіально розподілених компаній зі складними бізнес-процесами. Додаткова інформація за адресою: http://www.winpeak.ru/
Група компаній "ІНТАЛЕВ" - один з лідерів російського ринку консалтингу та автоматизації в сфері стратегічного, процесного, фінансового управління. "ІНТАЛЕВ" входить у TOP-100 консалтингових компаній Росії. Компанією успішно реалізовано більше 600 проектів постановки та автоматизації управління в Росії і країнах СНД. Офіси "ІНТАЛЕВ" розташовані у всіх Федеральних округах Росії, в Україні, у Казахстані. У партнерську мережу входять компанії з Росії, країн СНД, Азії, Східної Європи, Південної Африки. Додаткова інформація за адресою: http://www.intalev.ua/
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас