Миколаївська філія АБ "Брокбізнесбанк" розширює спектр послуг для населення регіону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Миколаївська філія АБ "Брокбізнесбанк" розширює спектр послуг для населення регіону

Кредит&Депозит
269
Для забезпечення високого рівня обслуговування та різноманітного спектра банківських послуг, АБ "Брокбізнесбанк" розширює спектр своїх послуг для населення Миколаївського регіону .
Так, Миколаївська філія в березні місяці поточного року ввела в експлуатацію сім банкоматів на території регіону, у тому числі шість банкоматів безпосередньо в м. Миколаєві. Адреси установки нових банкоматів: м. Миколаїв: вул.Адміральська,27 (відділення філії банку); пр-т Леніна, 184 (відділення "Телекомсервісу"); пр-т Жовтневий, 39-а (кінотеатр "Юність"); пр-т Жовтневий, 342 (торговельний комплекс "Гіппо"); вул. Космонавтів, 81/2 (торговельний комплекс "Велика Кишеня"); пр-т Леніна, 34; Миколаївська область, м. Первомайськ, вул. Грушевського,40 (відділення філії банку).
Вдале розташування в регіоні банкоматів допомагають швидко, якісно, у будь-який день та у будь-який час доби обслуговувати клієнтів АБ "Брокбізнесбанк" - власників пластикових карток міжнародних платіжних систем .
Миколаївська філія почала роботу з 29 січня 2003 року і розташована за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська,25. У Миколаївському регіоні відкриті і працюють 7 відділень банку. Філія надає повний спектр банківських послуг для фізичних та юридичних осіб.
АБ "Брокбізнесбанк" активно працює на ринку фінансових послуг із просування карткових продуктів, розвиває мережу банкоматів, створює для клієнтів сприятливі умови для обслуговування. На 01.03.08 р. банк установив 336 банкоматів, 330 POS-терміналів і пунктів видачі готівки
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас