"Газпром" відбере центральний офіс у Deutsche Bahn — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газпром" відбере центральний офіс у Deutsche Bahn

Енергетика
143
Висотний будинок Bahn Tower належить до числа найбільш представницьких будівель німецької столиці. Не виключено, що незабаром на ньому буде красуватися логотип "Газпрому".
Величний скляний будинок Bahn Tower, розташований в центрі Берліна на площі Potzdamer Platz, може незабаром стати новою штаб-квартирою німецького представництва ВАТ "Газпром".
На даний момент на 26 поверхах сучасної будівлі, запроектованої американським архітектором Хельмутом Яном, розташовується центральний офіс залізничного концерну Deutsche Bahn. Однак до кінця 2009 року компанія має намір переїхати в більш скромне приміщення.
За інформацією німецької газети Morgenpost, керівництво "Газпрому" уже звернулося до власників Bahn Tower, компанії Morgan Stanley, із пропозицією про оренду будинку. Як відомо, головний офіс будь-якої великої компанії - це завжди об'єкт престижу з яскраво вираженою репрезентативною функцією, покликаний демонструвати рівень амбіцій його власника. Те, що керівництво "Газпрому" вирішило переселитися в самий центр Берліна, наочно свідчить про великі плани російського енергоконцерну відносно Німеччини.
Тим часом, прес-служба Morgan Stanley відмовилася коментувати інформацію про запити, що надійшли на адресу компанії, на оренду Bahn Tower.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас