Незаконна спроба відшкодування ПДВ великим сільгосппідприємством викрита в АРК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Незаконна спроба відшкодування ПДВ великим сільгосппідприємством викрита в АРК

Кримінал
292
Податкова міліція Автономної Республіки Крим запобігла спробі незаконного відшкодування з держбюджету податку на додану вартість (ПДВ) на суму більше 3 млн грн великим сільгосппідприємством автономії.
Як повідомили у вівторок агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-групі управління податкової міліції Державної податкової адміністрації в АРК, факт безпідставної заявки до відшкодування з держбюджету ПДВ посадовими особами одного з найбільших сільськогосподарських підприємств автономії був виявлений під час виїзної позапланової перевірки вірогідності нарахування суми бюджетного відшкодування ПДВ по деклараціях декількох місяців минулого року.
Підприємство не мало права на одержання бюджетного відшкодування ПДВ і безпідставно подало до відшкодування суму в розмірі більш ніж 3 млн грн, тому що є сільгоспвиробником, що розраховує та оплачує даний податок відповідно до спеціального режиму оподаткування.
У результаті заявлена до відшкодування з держбюджету сума була зменшена на більш ніж 3 млн грн. У цей час проводяться заходи, спрямовані на виявлення в діях посадових осіб сільгосппідприємства навмисних дій безпідставного бюджетного відшкодування ПДВ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас