УкрГаз-Енерго: "Нафтогаз України" перешкоджає проведенню зборів акціонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УкрГаз-Енерго: "Нафтогаз України" перешкоджає проведенню зборів акціонерів

Енергетика
156
ЗАТ "УкрГаз-Енерго" звинуватило національну акціонерну компанію (НАК) "Нафтогаз України" у перешкоджанні проведенню загальних зборів акціонерів товариства, що призначено на 1 квітня 2008 року.
"Представники "Нафтогазу України" не допускають до місця реєстрації акціонерів членів реєстраційної комісії", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" керівник прес-служби "УкрГаз-Енерго" Віталій Кисель.
Співрозмовник агентства уточнив, що реєструвати представників акціонерів для участі в зборах планувалося в одному із приміщень центрального офісу "Нафтогазу України", що з 2006 року орендує ЗАТ.
"Позиція Нафтогазу України" ще більше дивує, якщо взяти до уваги, що держхолдинг як ініціатор зборів акціонерів не надав ніяких пропозицій і матеріалів для його проведення. Таким чином, можна зробити висновок, що НАК свідомо і заздалегідь готувався до зриву проведення зборів", - сказав В.Кисель.
"УкрГаз-Енерго", як відзначив керівник прес-служби підприємства, зі свого боку забезпечило всі передбачені законодавством процедури, необхідні для проведення загальних зборів акціонерів, у тому числі повідомило акціонерів, підготувало проекти рішень зборів.
"Ми вважаємо, що недопуск представників "УкрГаз-Енерго" - членів реєстраційної комісії до місця реєстрації акціонерів, як і спроба незаконного скасування державної реєстрації ЗАТ, є частиною спланованої кампанії з перешкоджання діяльності нашого підприємства", - підсумував В.Кисель.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас