Міжнародна бізнес-школа завершує набір студентів на програму МВА 2008 - Весна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжнародна бізнес-школа завершує набір студентів на програму МВА 2008 - Весна

218
Міжнародний інститут IBR, Institute of International Business Relations (Germany) запрошує на заключну презентацію весняної програми MBA 2008.
4 квітня інститут IBR проведе в Києві День відкритих дверей для всіх охочих довідатися більше про магістерську бізнес-освіту в Україні і про переваги навчання в німецькому інституті IBR.
У програмі заходу:
- Презентація програм навчання доступних в Україні в 2008 навчальному році;
- Дискусія на тему "Як швидко окупаються інвестиції в освіту?", "Як інвестиції в освіту співробітників допомагає компанії-роботодавцеві?"
- спілкування з випускниками школи.
Тривалість навчання за програмою IBR MBA становить 23 місяці, протягом яких слухачі проходять 30 дисциплін. По закінченні програми всі слухачі, що успішно закінчили, одержують повноцінний європейський ступінь магістра.
Програма IBR МВА ввійшла в п'ятірку кращих європейських програм з оцінювання Європейського Фонду Оцінювання Програм Адміністрування і розрахована на перспективно мислячих керівників, що прагнуть до особистого кар'єрного зростання і конкурентноздатності свого бізнесу.
Зареєструватися для безкоштовного відвідування заходу в Києві (4 квітня, 19:00) або отримати додаткову інформацію можна по електронній пошті info-ua@ibr-network.com або зателефонувавши: 361-31-70
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас