Олександр Морозов прогнозує звільнення Гулея — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Олександр Морозов прогнозує звільнення Гулея

206
Екс-член наглядової ради Ощадбанку Олександр Морозов припускає, що на засіданні наглядової ради 4 квітня буде розглянуто питання про звільнення голови правління банку Анатолія Гулея.
Зокрема на питання видання, чому пройшли перестановки в наглядовій раді банку, а саме звільнення від обов'язків членів наглядової ради його і Рибачука, Морозов відповів: "Швидше за все, буде формуватися більш агресивна позиція стосовно керівництва Ощадбанку, і на засіданні наглядової ради 4 квітня буде розглянуто питання про звільнення голови банку Анатолія Гулея. Принаймні, представниками Секретаріату таке питання буде підніматися".
Крім того, він додав, що заступник секретаря РНБО Андрій Пишний може прийти на місце Гулея. "Він відкрито заявляє про те, що є претендентом на цю посаду, він цим процесом дуже захоплений", - повідомив Морозов.
Крім того, за словами Морозова, звільнивши його, президент Віктор Ющенко тим самим зрадив його втретє.
"Президент віддає мене не вперше (перший раз - коли він ще прем'єр-міністром був, а я очолював наглядову раду "Оранти", другий - коли мене знімали з посади голови правління Ощадбанку). Тому мені вже досить. Намагатися йти на другий термін і так ставитися до людей... Багато хто вже робить свої висновки", - додав Морозов.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас