Ахметов запускає ще одну газету. Вечірню і безкоштовну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ахметов запускає ще одну газету. Вечірню і безкоштовну

273
7 квітня вийде перший номер щоденної вечірньої газети "Вечерком" видавничого холдингу "Сегодня мультимедіа", повідомляє "Медіабізнес".
Видання буде поширюватися безкоштовно в Києві біля станцій метро, на людних перехрестях, у мережах кав'ярень і супермаркетів. Тираж видання складе 80 тис. екземплярів. Бюджет проекту не розголошується.
Керівник проекту "Вечерком" Марина Деденко розповіла "МБ", що спочатку газета буде поширюватися тільки в столиці. Через рік географія випуску може розширитися на міста-мільйонники. Інші характеристики нового видання компанія поки що не розкриває.
Як раніше відзначав в інтерв'ю "МБ" генеральний директор ЗАТ "Сегодня Мультимедіа" Гільєрмо Шмітт, для роботи над новим проектом залучені консультанти з Іспанії.
ЗАТ "Сегодня Мультимедіа" з лютого 2007 р. є правонаступником ЗАТ "Видавнича група "Сегодня". Найбільшими акціонерами ЗАТ є SCM Limited (Кіпр) - 49,0005% і ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" - 50,9915%.
90% акцій ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" володіє народний депутат України Рінат Ахметов. 10% акцій ЗАТ належать його дружині - Лілії Смирновій.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас