Полсон: План економічного стимулювання дозволить створити сотні тисяч робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Полсон: План економічного стимулювання дозволить створити сотні тисяч робочих місць

Казна та Політика
101
Міністр фінансів США Генрі Полсон у п'ятницю заявив, що програма економічного стимулювання, через яку споживачі одержать $168 млрд. у цьому та майбутньому роках, може сприяти створенню сотень тисяч робочих місць, повідомляє Reuters.
Чеки, що повертають американцям частину податків, "повинні зіграти важливу роль у створенні 500-600 тисяч нових робочих місць", заявив Полсон.
Повернення податків у розмірі $600 доларів на людину і $1200 на сімейну пару повинні одержати близько 130 млн. американців. Перші чеки почнуть приходити на початку травня.
Полсон підкреслив також, що важливо підтримувати стабільність та упорядкованість фінансових ринків, і додав, то міністерство намагається допомогти власникам іпотечних позик, яким важко в добровільному порядку домовитися із кредиторами про варіанти повернення.
На цьому тижні міністерство фінансів оголосило, що близько 320 відділень Податкової служби США будуть відкриті в суботу, щоб спонукати американців, які зазвичай не подають податкові декларації, зробити це. За оцінками, мова йде про 20 млн. чоловік. При цьому право на одержання повернення податків має тільки той, хто подав декларацію
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас