Інтернет-шахраї позбавили жителя Орегона всього майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інтернет-шахраї позбавили жителя Орегона всього майна

Кримінал
181
Житель Орегона Роберт Селісбері втратив більшу частину рухомого майна в результаті злого жарту інтернет-шахраїв.
У суботу зловмисники розмістили за допомогою соціальної мережі Craigslist.org помилкове оголошення про те, що Селісбері несподівано був змушений виїхати зі свого рідного міста Джексонвіль, а залишене ним майно можуть забирати всі охочі.
Сам Селісбері, що дійсно не був вдома, довідався про те, що відбувається, коли йому на мобільний подзвонила жінка, що приїхала забрати зі стайні його породистого коня.
По дорозі додому Селісбері зустрів вантажівку, навантажену його пожитками і робочими інструментами. Коли Селісбері попросив повернути йому його майно, водій вантажівки відмовився, пославшись на роздруківку оголошення з інтернету.
За словами Селісбері, приїхавши додому, він був шокований, коли виявив ще близько тридцяти "мародерів", що орудують у його котеджі та у дворі. На прохання хазяїна повернути йому його речі вони заперечувати не стали. "Люди чесно думали, що якщо про щось написали в інтернеті, то це правда", - розповідає Селісбері.
Поліція міста разом зі співробітниками Craigslist намагаються знайти автора помилкового оголошення. Поліцейські закликали громадян повернути потерпілому його майно та пообіцяли, що не стануть переслідувати тих, хто зробить це добровільно.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас