Податківці вилучили підробленої горілки на 350 тисяч гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці вилучили підробленої горілки на 350 тисяч гривень

Кримінал
94
У Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій і Полтавській областях виявили факти реалізації фальсифікованої горілки. Під час оперативних дій податківці вилучили 35 тис. пляшок фальсифікованої горілки на суму понад 350 тис. грн. Про це повідомили в Головному управлінні податкової міліції Державної податкової адміністрації України (ДПАУ).
Відповідно до повідомлення, податківці встановили, що реалізацію фальсифікату здійснював дніпропетровський підприємець через мережу підконтрольних підприємств. Установлено, що фальсифікована продукція виготовлялася на одному з полтавських лікеро-горілчаних заводів. Під час обшуку на лінії розливу цього підприємства виявлені 47 тис. пляшок горілки в асортименті, обклеєні фальшивими марками.
Крім цього, вилучено 3,5 тис. літрів спирту невідомого походження і тисячі марок акцизного збору з ознаками підробки.
Попередня експертиза горілки показала, що вона не відповідає вимогам держстандарту і становить загрозу для здоров'я і життя людини. Зараз директор полтавського підприємства затриманий.
Працівники податкової міліції встановлюють шляхи надходження спирту, місця збуту фальсифікату та осіб, причетних до незаконного бізнесу
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас