Fiat розраховує на швидке завершення угоди між Ford і Tata Motors — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fiat розраховує на швидке завершення угоди між Ford і Tata Motors

Фондовий ринок
172
Ford Motor готова оголосити про завершення угоди із продажу своїх підрозділів Jaguar і Land Rover індійській Tata Motors уже в середу 26 березня близько полудня за Гринвічем.
Про це британській діловій газеті Financial Times повідомило джерело, близько ознайомлене з подробицями угоди, що побажало залишитися неназваним.
За його словами, американська автомобілебудівна компанія чекає, коли робітники заводу Jaguar, відпущені на Великодні свята, знову вийдуть на роботу.
Видання сповістило також, що до зазначеної угоди виявив інтерес глава італійського лідера автопрому Fiat Серджіо Макріонне. “Я буду більш ніж радий співробітничати з Tata також у напрямку Jaguar/ Range Rover, якщо ці підрозділи дійсно дістануться їй”, - сказав він.
Як відомо, Ратан Тата займає одне із крісел у раді директорів Fiat, і компанії спільно виробляють легкові автомобілі, двигуни і ходові частини в Індії. Спочатку Fiat відмовилася взяти участь в аукціоні щодо відомих британських брендів.
Але тепер Маркіонне сказав, що його компанія могла б бути зацікавленою в роботі з Jaguar, як, втім, і з іншими партнерами, у сфері виробництва задньопривідних автомобілів.
Італійська компанія планує включити такі автомобілі в лінійку свого бренду дорогих автомобілів Alfa Romeo, що вона знову сподівається представити в США. “Я думаю, що мережа дистриб'юторів Range Rover/Jaguar у Сполучених Штатах, або разом, або окремо, зможе поставляти і все необхідне для Alfa”, - сказав він.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас