У алмазного короля Льва Лєваєва виникли проблеми з законом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У алмазного короля Льва Лєваєва виникли проблеми з законом

181
За даними агентства IDEX Onlinе Окружний суд Тель-Авіва призначив арбітражного керуючого в справі алмазної компанії Льва Лєваєва LID. В офісах компанії в будівлі Ноам, що належить комплексу Алмазної біржі Ізраїлю, встановлена охорона.
Копії постанови суду були вивішені на дверях офісу компанії. Ордер на арешт майна був виданий на прохання ізраїльського банку First International Bank, заборгованість якому компанії LID становить 30 млн. шекелів ($8.3 млн.).
LID уже якийсь час зазнавала фінансових труднощів. У березні 2007 р. американське відділення компанії L.I.D. Ltd. NY подало заяву в суд у відповідності з 11 главою кодексу про банкрутство. Відповідно до відомостей, що перебувають в розпорядженні суду, компанія була винна своїм банківським кредиторам близько $43 млн.
У петиції в справі про банкрутство LID повідомила, що має $157.8 млн. у цінних паперах і $143.9 боргу. В 2006 компанія скоротила свій борг банкам США на $18 млн.
За два роки до цього компанія перевела більшість своїх операцій в Індію. На заводі компанії, розташованому в Visakha Pattana, проводилося огранювання алмазів і виробництво ювелірних виробів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас