Київ призупинив евакуацію припаркованих з порушенням правил автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ призупинив евакуацію припаркованих з порушенням правил автомобілів

202
Комунальне підприємство "Київтранспарксервіс" призупинило евакуацію автомобілів, припаркованих з порушенням правил дорожнього руху.
Про це журналістам сказав директор "Київтранспарксервіс" Олена Поліщук, відповідаючи на запитання Українських Новин.
"З 15 березня евакуація не працює, тому що Міністерство внутрішніх справ відмовилося складати протоколи на порушників, які порушили правила дорожнього руху в частині зупинки й стоянки, - сказала Поліщук.
З її слів, у підприємства немає механізму, щоб евакуатори працювали без присутності співробітників Головної автомобільної інспекції в Києві.
Поліщук допускає, що Київська міська державна адміністрація буде оскаржувати в суді відкликання Міністерством юстиції реєстрації наказу адміністрації про евакуацію автомобілів.
"Ми будемо вирішувати це питання, думаю, що в судовому порядку", - сказала Поліщук.
Як повідомляло агентство, раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко обіцяв, що співробітники ДАІ не братимуть участі в евакуації припаркованих з порушенням правил автомобілів у Києві після одержання офіційного повідомлення від Міністерства юстиції.
11 березня Мін'юст відкликав реєстрацію наказу Київміськадміністрації про евакуацію припаркованих з порушеннями автомобілів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас