Фальсифікація рішення суду: Довгого "здали з тельбухами" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фальсифікація рішення суду: Довгого "здали з тельбухами"

Кримінал
446
"Надалі, 12 березня приблизно о 10 годині знайомий при зустрічі з Андрюшкіним передав йому постанову Радивилівського райсуду Рівненської області за підписом судді Прочук, а також клопотання та адміністративний позов, за що одержав ще 2 тисячі доларів", мова йде в документі.
Пізніше, як повідомляє Українська правда, Андрюшкін зустрівся із секретарем Київради Олесем Довгим і передав останньому ксерокопію постанови, що було оголошено в сесійній залі державним виконавцем Сергієм Крайчинським.
"Під час проведеної перевірки в Радивилівському райсуді Рівненської області суддя Прочук пояснила, що зазначену постанову не виносила і не підписувала. Крім того, заява із цього приводу в Радивилівському райсуді не реєструвалася", говориться в постанові.
У свою чергу, Портнов підкреслив, що в такий спосіб Андрюшкін "щиросердно зізнався у фальсифікації документів і дачі хабара, а також здав Довгого з тельбухами".
“Ми будемо поблажливо ставитися до Андрюшкіна, якому грозить 7 років ув'язнення, і просити, щоб строк був зменшений у зв'язку із щирим розкаянням і визнанням своєї провини”, відзначив Портнов.
Нагадаємо, 13 березня перед початком засідання сесії Київради державний виконавець повідомив, що Радивилівський райсуд Рівненської області прийняв постанову, якою призупинив дію рішення з'їзду БЮТ від 2 червня 2007 року про дострокове припинення повноважень і відкликання 15 депутатів Київради.
У зв'язку із цим ЦВК відмовилася розглядати питання про реєстрації 15 нових депутатів від БЮТ у Київській міській раді.
Як виявилося, постанова Радивилівського райсуду, що зачитали перед київськими обранцями - про заборону достроково припиняти повноваження депутатів від БЮТ - фальшивка.
Голова Радивилівського райсуду Віталій Кохно заявив, що цей суд не розглядав питання про припинення дії рішення з'їзду БЮТ від 2 червня 2007 року про дострокове припинення повноважень і відкликання кількох депутатів Київради.
Пізніше прем'єр-міністр Юлія Тимошенко звернулася до членів Центвиборчкому з вимогою, щоб вони забезпечили подачу подання про звільнення Володимира Шаповала з посади голови ЦВК.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас