Кияни не підтримали страйк приватних перевізників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни не підтримали страйк приватних перевізників

301
70% жителів столиці, що подзвонили в call-центр при Київській міськдержадміністрації щодо підвищення тарифів на проїзд у міських маршрутках, висловили пропозицію ліквідувати маршрутки як вид громадського транспорту.
За даними сall-центру, у період з 13 до 17 березня надійшло близько 1400 таких звернень киян.
Як повідомила начальник Call-центру Наталія Данько, жителі столиці висловили категоричне невдоволення підвищенням тарифів на проїзд у маршрутних таксі і якістю послуг, які надають ці перевізники. За її словами, кияни пропонують розширити мережу муніципального транспорту і ліквідувати приватних перевізників.
Як повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації, жителі міста задоволені роботою комунального громадського транспорту і розвантаженістю автодоріг у дні страйку, що було обумовлено відсутністю маршруток.
Нагадаємо, що водії маршруток почали страйк 12 березня, вимагаючи підвищення плати за проїзд. Антимонопольний комітет України, у свою чергу, заявив, що подорожчання проїзду в маршрутках, на чому наполягають перевізники, не має економічного обґрунтування. 14 березня київська влада і приватні перевізники досягли попередніх домовленостей про вільний тариф на проїзд у маршрутках.
Мер Києва Леонід Черновецький вибачився перед киянами за незручності, створені тимчасовим страйком, і запевнив, що міська влада не дозволить підвищити ціни на проїзд.
За словами Леоніда Черновецького, уже цього року вдасться на 70% замінити незручні та небезпечні для населення маршрутки на новий комунальний громадський транспорт.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас