"Перший інвестиційний фонд нерухомості" на першому місці за прибутковістю за лютий 2008 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Перший інвестиційний фонд нерухомості" на першому місці за прибутковістю за лютий 2008 р

212
ЗНКІФ "Перший інвестиційний фонд нерухомості" під управлінням КУА "АРТ-КАПІТАЛ Менеджмент" посів перше місце в ренкінгу інвестиційних фондів за прибутковістю за підсумками лютого 2008 року, збільшивши вартість акції на 16,21% за розрахунковий період. Початкова дата розрахунку ренкінгу - 31.01.2008, кінцева дата - 29.02.2008. Даний ренкінг представлений інформаційним ресурсом Investfunds - Україна і складена на основі даних про приріст вартості одного цінного папера інвестиційних фондів.
За словами В'ячеслава Маслєннікова, директора з управління активами КУА "АРТ-КАПІТАЛ Менеджмент": "Збільшення вартості акцій відбулося за рахунок дооцінки нерухомості, що входить в активи "Першого інвестиційного фонду нерухомості" і збільшення акцій ВАТ "Мостобуд" на 26%".
ЗНКІФ "Перший інвестиційний фонд нерухомості" - перший в Україні публічний інститут спільного інвестування, орієнтований на інвесторів, зацікавлених вкласти свої кошти в нерухомість, перспективні будівельні проекти та підприємства будівельної галузі. Фонд дає можливість своїм акціонерам вийти на ринок великих об'єктів і високих прибутковостей з меншими ризиками, у порівнянні із самостійним інвестуванням. В 2006 році "Перший інвестиційний фонд нерухомості" посів перше місце за прибутковістю серед публічних фондів України.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас