General Motors відкликає автомобілі через ризик загоряння — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors відкликає автомобілі через ризик загоряння

129
General Motors Corp. (GM) оголосила про відкликання 207542 автомобілів марок Buick Regal GS і Grand Prix GTP 1997-2003 років випуску через ризик їхнього загоряння, і рекомендувала їхнім власникам не тримати машини в гаражах, поки виявлена несправність не буде усунута.
За повідомленням агентства Associated Press, мова йде про моделі, оснащені V-подібним шестициліндровим двигуном з наддувом, об'ємом 3,8 літра. Відповідно до інформації, розміщеної на веб-сайті Національного управління безпеки руху на автотрасах США, при різкому гальмуванні цих автомобілів може відбутися витік моторного масла, що може потрапити на випускний колектор, і зайнятися, якщо встигне сильно нагрітися. І тоді можуть спалахнути пластикові деталі, що знаходяться під капотом.
За словами офіційного представника General Motors Каролін Маркі, подібна проблема виникла в 267 автомобілів. У шести випадках постраждали люди, у п'ятьох з них тілесні ушкодження були легкими, в одному - середньої важкості. 17 загорянь відбулися в приміщеннях.
Вона сказала, що її компанія сповістила власників автомобілів зазначених марок, що вони можуть без побоювання їздити на своїх машинах, але рекомендувала не тримати їх у гаражах або під навісами, поки несправність не буде усунута. Компанія також рекомендувала автовласникам використовувати бензин з октановим числом 91, оскільки використання палива з більш низьким числом створює вищу температуру під капотом автомобіля при його експлуатації.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас