За два тижні міліція вилучила 800 ігрових автоматів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За два тижні міліція вилучила 800 ігрових автоматів

91
З початку березня співробітники підрозділів боротьби з економічною злочинністю МВС вилучили 800 незаконно встановлених ігрових автоматів.
Про це УНІАН повідомили в Департаменті зв'язків із громадськістю та міжнародної діяльності МВС України.
Зокрема, починаючи з 1 березня вартові порядку вже перевірили 861 гральний заклад. Під час таких перевірок установленоі 256 факти протиправної діяльності, у т.ч. 143 - надання послуг без відповідної ліцензії і 110 - без патенту. Виявлено майже 1200 одиниць ігрового устаткування, що працювало без дозвільної документації.
Наслідком перевірок стали і 5 кримінальних справ. Так, у Миколаївській області за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 202 Кримінального кодексу України (Порушення порядку здійснення господарської і банківської діяльності), порушена кримінальна справа проти директора приватного підприємства. Він у змові із ще одним громадянином займалися створенням суб'єктів підприємницької діяльності для здійснення заборонених видів «бізнесу» і легалізації коштів у великих розмірах. Із цією метою зловмисниками були відкриті без відповідної ліцензії казино, що незаконно одержали прибуток на суму понад 700 тис. грн.
Відносно осіб, що надавали послуги з порушенням законодавства у сфері грального бізнесу, за результатами перевірок складено 186 адміністративних протоколів.
У суд направлено 148 адміністративних протоколів, з яких 41 уже розглянутий. За рішеннями судів на тих, хто грубо ігнорував вимоги законодавства, накладено штрафів на суму майже 9 тис. грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас