Тимошенко шкода, що Україна терпить "бензинові" знущання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко шкода, що Україна терпить "бензинові" знущання

Енергетика
252
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає, що в ситуації зі збільшенням цін на бензин повинні розібратися Антимонопольний комітет і Генеральна прокуратура. Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції.
Прем'єр підкреслила, що в Україні приватизовані всі нафтопереробні заводи, АЗС також перебувають у приватних руках. При цьому вона висловила співчуття, що до сьогоднішнього дня не призначений новий керівник Антимонопольного комітету, "який би міг розібратися з монопольними явищами на цьому ринку".
"На жаль, сьогодні, коли ми чуємо про те, що в деяких областях приватні структури масово закривають заправки та абсолютно безпрецедентно поводяться із цінами, то дуже шкода, що в цій ситуації немає не тільки Антимонопольного комітету, а немає ще й Генеральної прокуратури, що зобов'язана реагувати на такі речі", - сказала вона.
"Просто шкода, що сьогодні влада в країні настільки розпорошена, не сконцентрована і не займається державними інтересами, у тому числі і силові структури. Дуже шкода, що Україна сьогодні повинна терпіти таку наругу, у тому числі олігархічних утворень, які знущаються із країни, як хочуть. Знущаються по нафтопродуктах, знущаються по рослинній олії і т.д.", - сказала Тимошенко.
Це, на її думку, відбувається тому, що 17 років країна рухалася "без керма і вітрил".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас