ДКЦПФР видала ліцензію "АРТ-Капітал" на здійснення діяльності з управління цінними паперами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДКЦПФР видала ліцензію "АРТ-Капітал" на здійснення діяльності з управління цінними паперами

Фондовий ринок
350
Наприкінці лютого 2008 року ЗАТ "Інвестиційна фінансова компанія "АРТ-КАПІТАЛ" однією з перших одержала ліцензію ДКЦПФР на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з торгівлі цінними паперами і діяльності з управління цінними паперами.
Ліцензія дозволить Компанії від свого імені за винагороду протягом певного терміну управляти, переданими їй (але приналежними Клієнтові) активами. Зокрема, цінними паперами; коштами, призначеними для інвестування в цінні папери; а також коштами і цінними паперами, одержуваними безпосередньо в процесі управління портфелем цінних паперів такого Клієнта.
За словами Володимира Бичника, директора з торговельних операцій ІФК "АРТ-капітал", "дана ліцензія дозволить значно розширити спектр та якість послуг, що надаються Компанією, зокрема, послуги з довірчого управління, коли для кожного клієнта формується інвестиційний портфель, що відповідає його індивідуальним вимогам, і послуги Private Banking, пов'язаної з індивідуальним обслуговуванням приватних клієнтів Компанії".
Видача ліцензій на здійснення діяльності з управління цінними паперами стала можливою після внесення змін в "Порядок та умови видачі ліцензій на здійснення окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензій, видачі дубліката і копії ліцензії" ДКЦПФР.
За матеріалами:
Арт Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас