Через три роки "пробки" виникнуть і в інтернеті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через три роки "пробки" виникнуть і в інтернеті

337
Провідні американські експерти попереджають, що до 2011 року очікуються "пробки" не тільки на дорогах мегаполісів, але й у віртуальному просторі.
"Інтернет не вмре, але багато речей ви вже не зможете робити в онлайновому режимі", - сказав Джон Донсон, президент Nemertes Research.
За прогнозами компанії обсяг користування інтернет у найближчі три роки буде приростати на 100% через різке збільшення обсягу розважальних аудіо- і відеопродуктів.
Ресурси глобальної мережі не зможуть забезпечити попит, що збільшується, споживання, що до 2011 року складе 12 мільйонів терабайт при обсязі трохи більше трьох мільйонів терабайт на кінець 2007 року.
"Обережно, складний рух попереду, можливі затримки", - попереджає видання інтернет-користувачів повідомленням з арсеналу дорожньої поліції. Деякі експерти більш оптимістичні у своїх прогнозах. Так Університет Міннесоти вважає, що обсяг користування буде рости не на 100%, а на 50%, і ринок мереж зуміє адаптуватися до попиту. Аналітики одностайні в одному - у нових умовах ціна на домашній високошвидкісний інтернет значно зросте
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас