Майкл Джексон не дасть продати своє ранчо з аукціону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майкл Джексон не дасть продати своє ранчо з аукціону

86
Можливо, поп-зірка 90-х Майкл Джексон зуміє врятувати своє ранчо Neverland від продажу на аукціоні, заявив його адвокат.
Майклу Джексону необхідно виплатити $25 млн., або ранчо буде продано з аукціону 19 березня, повідомляє BBC News.
Адвокат Джексона Лондел Макміллан заявив, що співаку вдалося укласти конфіденційну угоду з Fortress Investment Group і це дозволить співаку зберегти за собою свою власність. Також Макміллан сказав, що Джексон і Neverland у повному порядку. Незважаючи на те, що на співаку значиться тримісячна заборгованість по виплатах за його прославлений маєток.
Друг сім'ї Джексон Мет Фідс заявив, що проблема роздута таблоїдами, що Джексон ніколи не збирався розставатися з ранчо, що проблеми взагалі не існує. І що успішні люди часто мають заставні на свою власність, тому що вони шукають кращі способи розпорядитися своїми грішми.
Ранчо було куплено в 1987 році і названо на честь острова із книжки про Пітера Пена, де діти ніколи не стають дорослими. Джексон не живе в маєтку з 2005 року із часів скандального судового процесу за обвинуваченням його в спробах розбещення неповнолітнього. З 2006 року маєток, де був побудований зоопарк і парк розваг, закрито через фінансові проблеми власника
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас