Sony знову обійшла Microsoft за обсягами продажів консолів в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony знову обійшла Microsoft за обсягами продажів консолів в США

99
Продажі відеоігор та ігрових приставок у Сполучених Штатах виросли в лютому 2008 на 34% у порівнянні із цим же місяцем минулого року, і склали $1,33 млрд.
Причому PlayStation 3 від Sony Corp (SNE) другий місяць підряд обійшла за кількістю продажів Xbox 360 від Microsoft Corp (MSFT). Але лідером продажів залишилася Wii від Nintendo Co.
Як повідомляє агентство Reuters з посиланням на дані фірми NPD, що досліджує цей ринок, минулого місяця приставок Wii було продано 432 тис. штук, PlayStation 3 - 281 тис. і Xbox 360 - 255 тис. одиниць.
За словами аналітика з NPD Аніти Фразьєр (Anita Frazier), “незважаючи на важкі економічні умови, відеоігрова індустрія може і цього року досягти рекордного рівня продажів”.
Продажі відеоігор у лютому виросли на 47%, а продажі відеоігрових приставок - на 19%.
Відставання від Sony в Microsoft пояснюють нестачею своїх консолей на складах, що утворилася в результаті несподівано високого попиту на них під час Різдвяних канікул. Компанія обіцяє забезпечити поставки Xbox 360 у необхідному обсязі у квітні поточного року, коли повинна вийти новинка від Take-Two Interactive Software Inc (TTWO) - “Grand Theft Auto 4” (“Великий автовикрадач 4“), що обіцяє стати новим хітом.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас