AOL купує британську Bebo за 850 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

AOL купує британську Bebo за 850 млн дол.

Фондовий ринок
58
Американська компанія AOL Inc., що є підрозділом найбільшою в світі медіакомпанії Time Warner, купує британську соціальну мережу Bebo за 850 млн дол. готівкою.
Про це повідомляється в поширеному сьогодні прес-релізі компанії.
Консультантами по операції з боку AOL виступають Banc of America Securities LLC і Deutsche Bank Securities Inc., з боку Bebo - Allen & Co.
Нагадаємо, американська інтернет-компанія Yahoo! Inc. повідомляла в лютому ц.р. про спроби відновити переговори про злиття з інтернет-компанією AOL, щоб захистити себе від недружнього поглинання з боку найбільшого в світі виробника програмного забезпечення Microsoft Corp. Раніше Yahoo! і AOL, обидві є інтернет-підрозділами медіа компанії Time Warner, вели переговори про злиття, але не змогли домовитися про ціну.
Британська Bebo налічує більше 40 млн користувачів по всьому світу і за рейтингами знаходиться на першому місці серед соціальних мереж в Ірландії і Новій Зеландії, в США займає третє місце, а у Великобританії займає одну з провідних позицій. Близько 100 співробітників компанії працюють в офісах Bebo на території Великобританії, а також в американських містах Сан-Франциско і Остін.
Медіакомпанія AOL Inc. є постачальником інтернет-сервісів, рекламних мереж і електронних дошок оголошень. Компанія володіє такими брендами, як Netscape, ICQ, Winamp та інші. Компанія має інтернет-портали в 17 країнах; щомісячно сайти AOL відвідують в середньому 109 млн унікальних відвідувачів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас