Три четверті британців не хочуть залишати спадщину дітям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Три четверті британців не хочуть залишати спадщину дітям

247
У Великобританії майже три чверті батьків не хочуть залишати спадщину своїм дітям, а воліють витратити її в старості самостійно. Більше того, у старості британці згодні продати свій будинок або іншу нерухомість, щоб оплатити в старості рахунки за медичну допомогу. Дослідження, у якому взяв участь 841 респондент, показало також, що при турботі про батьків у старості їхні діти стикаються з фінансовими труднощами, а кожен п'ятий спадкоємець боїться, що батьки витратять свої заощадження на себе самих, передає The Daily Mail.
Під час опитування з'ясувалося, що на південному-сході Великобританії чотири з п'яти чоловік згодні допомагати батькам оплачувати їхнє лікування в старості. На півночі ж країни таких добровольців найшлося вдвічі менше.
За словами експертів, такі дані повинні стати тривожним дзвінком для тих дітей, які ще не почали планувати свої витрати на майбутнє або не оцінювали вартість лікування в старості. Також вони закликають уряд збільшити виплати на соцзабезпечення і реформувати систему виплати пенсій.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас