58% американців використовують мобільні не для того — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

58% американців використовують мобільні не для того

197
У США центр Pew Research Center провів дослідження, що показало, що 58% дорослих американців постійно використовують стільникові телефони або кишенькові комп'ютери не за призначенням.
Більшість американців обмінюються SMS-повідомленнями, електронними листами, фотографують і поширюють картинки, вивчають географічні карти або знімають відео.
Також під час опитування було встановлено, що 41% американців виходять в інтернет, використовуючи лептопи, кишенькові комп'ютери або мобільні телефони.
Фахівці вважають, що причиною такого широкого спектра використання мобільних телефонів і КПК є, з одного боку, спрощення і здешевлення відповідної техніки, а з іншого боку - значне збільшення швидкості передачі інформації.
Жителів США також попросили назвати пристрій або сервіс, без якого їм було б украй складно обійтися. Виявилося, що 51% американців не може жити без стільникового телефону, 38% - без інтернету, 43% - без телевізора, 40% - без звичайного телефону, 37% - без електронної пошти, 36% - без кишенькового пристрою для одержання і передачі електронних листів.
За матеріалами:
Версії.сом
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас