Вибух на хімзаводі в Луганській області: постраждало шестеро людей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вибух на хімзаводі в Луганській області: постраждало шестеро людей

Кримінал
118
У результаті вибуху 2-х ящиків вибухонебезпечних речовин на території хімічного підприємства ім.Петровського в Луганській області постраждали 6 працівників.
Як повідомляє в середу прес-служба головного управління МінНС у Луганській області, потерпілі одержали опіки різного ступеня і були госпіталізовані, один з них перебуває у важкому стані.
Нещасний випадок трапився під час транспортування вибухонебезпечних речовин загальною вагою 38 кг в автомобілі Зіл з відкритим кузовом. Вантажівка рухалася від цеху утилізації по території підприємства. При цьому троє працівників, які в цей час перебували в кабіні машини, не постраждали.
Причина вибуху встановлюється.
У прес-службі відзначили, що до 1997 року підприємство перебувало під охороною двох пожежних частин. Але адміністрація підприємства прийняла рішення про їхнє скорочення. Але завдяки зусиллям МінНС одна пожежна частина була збережена.
Але з 2004 року керівництво підприємства продовжує відмовлятися від пожежної охорони. Тому під час сьогоднішнього інциденту рятувальникам МінНС довелося добиратися із Червоного Променя
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас