Український фондовий ринок відновить зростання в квітні 2008 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український фондовий ринок відновить зростання в квітні 2008 року

Фондовий ринок
356
Український фондовий ринок може відновити своє зростання у квітні 2008 року.
Такий прогноз міститься в прес-релізі компанії управління активами (КУА) "Драгон Есет Менеджмент" (Київ) з посиланням на її керуючого директора Дмитра Ісупова.
"На сьогодні усе більше глобальних гравців розглядають Україну як пріоритетний регіон для інвестування. Це пов'язане з тим, що на території СНД Україна - єдина велика країна, що не має високих фундаментальних ризиків для іноземців. На відміну від Росії, де тільки пройшли президентські вибори, і Казахстану, чия банківська система сильно постраждала в результаті іпотечної кризи в США", - цитується в прес-релізі Ісупов.
У прес-релізі відзначено, що ринки Європи, США і Японії в набагато більшій мірі інтегровані у світову економіку і піддані негативному впливу тривалої іпотечної кризи в США.
У зв'язку із цим, експерти КУА відзначають тенденцію, відповідно до якої іноземні інвестори виводять свої капітали з розвинених ринків і переводять їх на ринки, що розвиваються.
Ринки, що розвиваються, такі як Україна, Росія, більш динамічно ростуть і забезпечені природними ресурсами, тому інвестування в ці країни - гарний спосіб спробувати уникнути нестабільності на розвинених ринках, відзначено в прес-релізі.
Керуючий директор КУА Андрій Золотухін прогнозує в 2008 році збільшення активів публічних інститутів спільного інвестування до 8-10 млрд грн.
КУА "Драгон Есет Менеджмент" є дочірньою компанією інвестиційної компанії "Драгон Капітал".
Під управлінням компанії перебувають ПІФ "Платинум" із прибутковістю 86,38% за 2007 рік, КІФ "Аурум", НПФ "Лаурус" і низка венчурних фондів. Активи під управлінням КУА "Драгон Есет Менеджмент" становлять 185 млн гривень.
Інвестиційні сертифікати фондів, що перебувають під управлінням компанії, поширюються через філіальну мережу Родовід Банку та інших агентів у всіх великих містах України
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас