Пинзеник очолив групу з модернізації держфінансів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пинзеник очолив групу з модернізації держфінансів

Казна та Політика
127
Кабінет міністрів України затвердив склад Міжвідомчої робочої групи з питань підготовки та реалізації проекту "Модернізація державних фінансів". Відповідне розпорядження було прийнято сьогодні на засіданні уряду, повідомила прес-служба Мінфіну.
Головою міжвідомчої робочої групи затверджений міністр фінансів України Віктор Пинзеник.
Згідно із прогнозом Мінфіну, прийняття розпорядження забезпечить реалізацію спільного зі Світовим банком проекту "Модернізація державних фінансів", спільну координацію діяльності в рамках проекту і нагляд за нею.
Нагадаємо, що Міністерство фінансів України за участі Світового банку і Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР) почало роботу над проектом модернізації державних фінансів.
Основною метою проекту є зміцнення управління державними фінансами шляхом підвищення його функціональної ефективності та посилення прозорості. Робота буде зосереджена на перебудові інституційного потенціалу Міністерства фінансів, Головного контрольно-ревізійного управління і Державного казначейства, а також впровадженні стійкої інтегрованої Системи управління державними фінансами (СУДФ) в Україні. Реалізація проекту запланована на період 2008-2012 р.
За матеріалами:
Glavred.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас