Поточний портфель споживчих кредитів Приватбанку в Донецькій обл. досяг 20 тиc. діючих кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поточний портфель споживчих кредитів Приватбанку в Донецькій обл. досяг 20 тиc. діючих кредитів

Кредит&Депозит
320
На сьогоднішній день поточний портфель споживчих кредитів Донецького регіонального керування Приватбанку досяг 20 000 діючих споживчих кредитів, усього ж з початку реалізації програми кредитування фізичних осіб у Донецькій області Приватбанком видано більш 30 000 кредитів. Як повідомили прес-службі банку в Донецьком регіональному керуванні Приватбанку, ювілейним став кредит, виданий жителю Донецька на придбання автомобіля в автосалоні "Рено" з розстрочкою платежу на три роки.
Як відзначила директор Донецького регіонального керування Приватбанку Валентина Арбузова, це лише перший етап програми кредитування населення: "Ми вже кілька років активно працюємо по кредитуванню населення у великих містах Донецької області: Маріуполі, Константинівці, Горлівці, Макіївці, Красноармійську, Краматорську і, звичайно, Донецьку. З відкриттям нових відділень ми прийшли з нашими унікальними технологіями ще в півтора десятка міст, де раніш не надавалися подібні послуги. Тепер же ми активно розвиваємо цей сегмент кредитного ринку, пропонуючи нашим клієнтам повний спектр послуг: від кредитного ліміту по пластиковій карті і покупки товарів на виплат до придбання в кредит квартири й автомобіля».
При цьому банк робить упор не тільки на вигідні процентні ставки, але, що набагато важливіше - на якість наданих послуг. Кредитні процедури Приватбанку дозволяють оформити договір усього за два-три дні і одержати кредит терміном до 5 років. Завдяки цьому тільки за червень 2002р. кредитний портфель Донецького регіонального керування Приватбанку поповнився двома тисячами нових договорів.
Довідка:
За станом на 01.07.2002р. портфель споживчих кредитів Приватбанку складає 425,5 млн.грн. За 6 місяців 2002 року обсяг кредитів, виданих Приватбанком фізичним особам, збільшився на 78%.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас