Виноградина на підлозі може обійтись універмагу в 600 тисяч доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виноградина на підлозі може обійтись універмагу в 600 тисяч доларів

208
Британський бухгалтер намагається одержати через суд з мережі магазинів Marks&Spencer більше 300 тисяч фунтів через те, що в торговельному залі він послизнувся на ягоді винограду.
Нещасний випадок трапився 18 червня 2004 року, коли Олександр Мартін-Склан вийшов з розташованого на півночі Лондона магазину Marks&Spencer з покупками.
Він говорить, що шматочок винограду, виявлений на підошві його черевика після падіння, міг прилипнути в торговельному залі або на автостоянці.
Позивач стверджує, що під час падіння він пошкодив сухожилля стегна, що стало причиною глибокої депресії. Як результат - зменшилася ефективність його роботи. Крім того, через травму Мартін-Склан не зміг кататися на лижах, грати в теніс і футбол на вихідних.
За словами покупця-невдахи, простір перед магазином підмітали всього лише раз на тиждень, що й створило там підвищений ризик падіння.
Роздрібний гігант заперечує пред'явлені йому претензії у Високому суді Лондона. Адвокат Marks&Spencer стверджує, що виноградина могла бути вже приліплена до туфлі позивача, коли він підходив до магазину.
Чим закінчиться незвичайна справа, можна буде довідатися через два дні - саме стільки, за словами суддів, протриває слухання.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас