"Нафтогаз" погодився оформити раніше відібраний імпортний газ по ціні 321 дол. за 1 тис. куб. м — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" погодився оформити раніше відібраний імпортний газ по ціні 321 дол. за 1 тис. куб. м

Енергетика
312
Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" погодилася оформити імпортний природний газ, що відбирається контрагентами державного холдингу з газотранспортної системи України з початку 2008 року, за ціною $321 за 1 тис. куб. м, пише в понеділок видання "Комерсант-Україна".
Газета опублікувала витримки з контракту купівлі-продажу природного газу між "Нафтогазом України" і RosUkrEnergo AG (Швейцарія) від 6 березня 2008 року, підписаного першим заступником голови правління НАК Ігорем Діденком і виконавчими директорами газотрейдера Костянтином Чуйченком і Дмитром Глебком.
Контрактна ціна на природний газ, що поставляєтсья за цим контрактом, як випливає з публікації, установлюється в розмірі $321 за 1 тис. куб. м плюс відсотки в розмірі 8% річних, що нараховують на вартість усього обсягу поставленого продавцем покупцеві природного газу в період з 1 січня 2008 року до дати повної його оплати.
Видання повідомляє, що підписаний контракт не містить конкретних обсягів поставок.
"Нафтогаз України" у понеділок спростував вірогідність опублікованого "Комерсант-Україна" документа.
"Нам нічого не відомо про існування такого контракту", - заявив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник управління зв'язків із громадськістю держхолдинга Валентин Землянський.
Прес-секретар RosUkrEnergo AG Андрій Кнутов відмовився коментувати агентству цю тему
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас